Sponsoring

GV Pro Patria Zoetermeer is een dynamische gymnastiekvereniging die een laagdrempelig en modern lesprogramma aanbiedt aan iedereen die graag wil bewegen. Daarnaast is zij ambitieus in haar sportieve doelstellingen en in de ontwikkeling van haar talenten.

Samen met de gemeente onderzoekt GV Pro Patria op dit moment de bouw van een nieuwe (top)sportlocatie gericht op de gymsport. De nieuwe hal moet niet alleen faciliteiten bieden voor de gewenste talentontwikkeling zodat topturnsters en trampolinespringers niet meer buiten Zoetermeer hoeven te trainen, maar ook voor recreatieve lessen zullen er mogelijkheden zijn.

Zonder de inkomsten verkregen via sponsoring is de vereniging niet in staat haar (sportieve)doelstellingen te halen en de sporters die faciliteit
en te bieden die nodig zijn om te kunnen (blijven) acteren op het hoogste niveau. Structurele financiële ondersteuning is onontbeerlijk.

De vereniging is op zoek naar sportieve ondernemingen die financieel willen bijdragen aan onze ambities. Bent u die onderneming die zijn naam wil verbinden en in nauwe samenwerking met ons voor maximaal maatschappelijk, sportief en commercieel rendement wil gaan? Helpt u onze ambities waar te maken?

Wat  hebben wij te bieden?
GV Pro Patria heeft een sponsorplan ontwikkeld bestaande uit diverse pakketten waarbij u kunt kiezen welke manier van sponsering het beste bij u past. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

  • Hoofdsponsor
  • Teamsponsor
  • Club van 100
  • Vriend van Pro Patria
  • Organisatie van (nationale/regionale) toernooien

U kunt het complete sponsorplan hier downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verenigingsmanager, email: ricardoseffelaar@propatria.nl