Sponsoring

GV Pro Patria Zoetermeer is een dynamische gymnastiekvereniging die een laagdrempelig en modern lesprogramma aanbiedt aan iedereen die graag wil bewegen. Daarnaast zijn wij ambitieus in onze sportieve doelstellingen en in de ontwikkeling van onze talenten.

Zonder de inkomsten verkregen via sponsoring is het voor ons als vereniging moeilijk om onze (sportieve) doelstellingen te halen en de sporters de faciliteiten te bieden die nodig zijn om te kunnen (blijven) acteren op een hoog niveau. Structurele financiële ondersteuning is onontbeerlijk.

De vereniging is op zoek naar sportieve ondernemingen die financieel willen bijdragen aan onze ambities. Bent u die onderneming die zijn naam wil verbinden en in nauwe samenwerking met ons voor maximaal maatschappelijk, sportief en commercieel rendement wil gaan? Helpt u onze ambities waar te maken?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, email: secretariaat@propatria.nl

We worden momenteel gesponsord door Sportemotion voor onze teamkleding. Leden kunnen met korting clubkleding aanschaffen en met Craft geeft Sportemotion de naam aan de Craft Turntoernooien in Gymworld.

Op ICT gebied worden we gesponsord door Microsoft. We kunnen zo’n 250 Microsoft 365 Basic accounts gebruiken waarmee ons kader kan mailen, maar ook gebruik maken van Teams en 1 TB OneDrive opslag. Daarnaast hebben we een Azure abonnement ter waarde van $3.500 per jaar.