Over het lesrooster

Per week biedt Pro Patria meer dan 130 lesmoment en meer dan 200 uur. Bijna 90 lessen vinden plaats in Gymworld wat betekent dat er nog ruim 40 lessen in de wijken in en rond Zoetermeer gegeven wordt, van Leidschenveen ot en met Benthuizen.

Op de site hebben we het lesrooster op verschillende manieren terug laten komen. Onder de kop lesrooster vindt u het rooster in eerste instantie op leeftijdsgroepen en daaronder per dag. Dit is vooral bedoeld voor nieuwe leden die op een bepaalde dag en tijd willen sporten.

Onder het menu Sporten vindt u de verschillende afdeling en daar staan de roosters weergegeven op het soort les. Dit is bedoeld voor nieuwe leden die een bepaalde sport willen beoefenen en vinden dan terug wanneer deze gegeven wordt. Ook voor bestaande leden, want het volledige rooster, inclusief de wedstrijdsport staat op de site. Bij de sporten zullen we ook de sporters en trainers gaan presenteren. Voor de wedstrijdsport kan niet ingeschreven worden; deze lessen zijn alleen op uitnodiging.