Over het lesrooster

In dit menu vindt u informatie over het rooster van het seizoen 2020-2021.
Met de komst van Gymworld was het rooster een nog grotere uitdaging dan normaal. Vooral de beslissingen welke lessen wel en welke niet naar onze nieuwe accommodatie worden verplaatst.

Het is gelukt en voor het eerst is het complete rooster, inclusief de talentontwikkelinglessen, op de site geplaatst.

Per week biedt Pro Patria 140 lesmomenten aan van ruim 222 uur. Van deze lessen. Precies 100 lesmomenten worden in Gymworld gegeven, bijna 180 lesuren.

Dit betekent dat er nog 40 lessen in de wijken gegeven wordt.

Onze Zumbales in Benthuizen is ongewijzigd. In de Den Brabanderhove blijven we 5 lessen aanbieden: Mini voetbal en sportfit op donderdag en de drie lessen Röhnradturnen op donderdag en vrijdag.

Ook in Buytenwegh aan de Nesciohove houden we één Aerobicsles op dinsdagavond. In de Leyens aan de Kadelaan houden we een les Balspel op dinsdagavond. Balsporten zijn in Gymworld niet mogelijk.

In de kleine zaal van de Driesprong gaan we drie lessen (Sportfit en pilates) aanbieden, waarvan één nog onder voorbehoud.

De zeven turnlessen in Leidschenveen blijven ongewijzigd. In het Oostpunt (Hodenpijlstraat) in Oosterheem blijven we ook lessen aanbieden: totaal 11 lessen.

In Spitsbergen in Oosterheem gaan we nog twee lessen aanbieden: een Zumbales en een breedtesport turnles.

Sportief wandelen blijft in het Balijbos. Verder geven in Rokkeveen aan de Groenblauwlaan nog zes lessen: Balspel, MBvO 65+, Volleybal, Aerobics, Gymfit en Pilates.

In Seghwaert aan de Florelsloot geven we op dinsdagochtend nog twee lessen Sport fit.