Vertrouwenscontactpersoon

Ondanks alle inspanningen die we met elkaar doen, kunnen er situaties ontstaan waarbij het vertrouwen, de veiligheid of samenwerking geschaad worden. In dat soort situaties is het prettig, als je bij een onafhankelijk persoon terecht kunt, die naar je luistert, met je meedenkt en je raad kan geven. Die belangrijke rol kan een vertrouwenscontactpersoon vervullen. 

Als je te maken krijgt met ongewenst gedrag en je weet niet goed wat je daarmee moet doen, aarzel dan niet om met de vertrouwenscontactpersoon contact op te nemen. Zij luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Zij kan u informeren over de procedures en mogelijkheden om hulp te krijgen en kent de mogelijke vervolgstappen. Gesprekken met de vertrouwenscontactpersoon zijn vertrouwelijk. 

De vertrouwenscontactpersoon rapporteert alle incidenten die bij haar gemeld worden, desgewenst anoniem, aan het bestuur. 

Wie is de vertrouwenspersoon?

Vibeke Pronk werkt in het dagelijks leven als GZ-psycholoog bij Youz. Daarnaast is ze moeder van 3 meiden.
E: vibekepronk-dekker@propatria.nl
T: 06 1685 6262
Arnoud Kok (geboren 10 maart 1981) is leraar lichamelijke opvoeding in het speciaal onderwijs en ervaren VCP in het onderwijs.
Hij is als vrijwilliger ook VCP bij gymclub DOTO in Bergschenhoek en Korfbalvereniging TOP in Sassenheim.
Tevens biedt hij zich als professioneel VCP aan bij bedrijven en organisaties. Zie zijn website www.purpl3.nl.
E: arnoudkok@propatria.nl
T: 06 1439 9025

Klachtenprocedure