Proeflessen

Wil je bij ons komen sporten? Lijkt het je leuk om een les een keer uit te proberen? Overweeg je om lid te worden?

Je kunt gratis twee keer meedoen. Via de onderstaande link, kan je zien welke lessen wij op dit moment aanbieden en waar plek is.

Kijk op het inschrijfformulier (klik hier als je op een mobiel de site bezoekt) of het rooster om een les uit te zoeken en je vervolgens in te schrijven.

Na de proeflessen word je automatisch definitief ingeschreven als lid. Na de inschrijving zal er contributie in rekening gebracht gaan worden.
Wil je dit niet? Dan graag dit zo snel mogelijk per e-mail doorgeven aan de ledenadministratie via ledenadministratie@propatria.nl.

Let op! Als er bij een les VOL staat, word je op de wachtlijst geplaatst. Zodra er een plek beschikbaar voor je is, nemen wij contact met je op voor het inplannen van proeflessen/.

We volgen het vakantierooster van Zoetermeer. In de schoolvakanties zijn er bijna geen lessen! Het vakantierooster kun je op de website nalezen.

GV Pro Patria accepteert de Zoetermeerpas. Geef dit aan op het inschrijfformulier, zodat de ledenadministratie weet dat je met de Zoetermeerpas wil betalen.
Wij hopen je snel te zien in één van onze lessen!