Proeflessen

Wil je bij ons komen sporten? Lijkt het je leuk om een les een keer uit te proberen? overweeg je om lid te worden?

Kom dan geheel vrijblijvend twee keer mee doen door gewoon langs gaan en je te melden bij de lesgever*.  Je vindt ons lesaanbod op website. Kies een locatie en tijdstip die jou uitkomt en ga met sportkleding of andere gemakkelijk zittende kleding naar de les van je keuze. Je kunt gratis twee keer meedoen.
Let op! We volgen het vakantierooster van Zoetermeer. In de schoolvakanties zijn er bijna geen lessen! Het vakantierooster kun je op de website nalezen.

Vond je de lessen leuk en wil je lid worden? Vul dan het digitale inschrijfformulier op de website in. Je bent dan gelijk lid van onze vereniging.

GV Pro Patria accepteert de sport= en cultuurcheque van de gemeente Zoetermeer. Dit is een cheque ter waarde van 100 euro (verdeeld in 2x € 50,-) voor 8-jarige kinderen in Zoetermeer. Ook wanneer uw kind al lid is bij Pro Patria kunt u de Sport- en cultuurcheque(s) inleveren.

Let op!! De cheque is geldig tot en met 1 december 2016. Om de korting te kunnen krijgen dient u de cheque uiterlijk 1 december 2016 te hebben ingeleverd. Na deze datum kunnen wij de cheque(s) niet meer accepteren.

* Vanwege de grote belangstelling is dit tijdelijk niet mogelijk bij de lessen trampolinespringen. U kunt voor het afspraak mailen naar: trampolinebs@gmail.com