Verenigingskleding

GV Pro Patria Zoetermeer beschikt over eigen verenigingskleding voor de verschillenden afdelingen. Tijdens wedstrijden, demonstraties of een uitvoering willen we ons als vereniging herkenbaar presenteren. Het dragen van een verenigingspakje is tijdens wedstrijden en evenementen verplicht. Het dragen van GV Pro Patria kleding tijdens de lessen voor de recreatiesport stellen wij zeer op prijs. De regels over het gebruik zijn vastgelegd in het kledingreglement van de vereniging.

De kleding wordt voor GV Pro Patria exclusief geleverd door SportEmotion uit Barendrecht. Naast leverancier van de verenigingskleding sponsort SportEmotion de A-lijn van de afdeling Turnen Dames en de A/B springers van de afdeling Trampolinespringen.
Je kunt de verenigingskleding vinden op de website van SportEmotion. Je klikt in het menu op turnen en daarna op gymnastiekverenigingen. Als je op het logo van GV Pro Patria klikt verschijnt het overzicht van de verschillende soorten kleding. Om te kunnen bestellen moet je jezelf eerst registeren en inloggen en profiteer je van de korting die je als lid ontvangt op je bestelling!
Je kunt uiteraard ook de winkel bezoeken: SportEmotion, Pesetastraat 72, 2991 XT Barendrecht

Hieronder vindt je de verschillende soorten kleding. De genoemde prijzen zijn de netto prijzen, dus met de GV Pro Patria korting.

Recentelijk werden de kledingleverancier en de vereniging geconfronteerd met een aanzienlijke prijsverhoging van de trainingspakken. Om de prijs beheersbaar te houden neemt de kledingleverancier de drukkosten van de trainingsjacks voor zijn rekening.

Recreatie turnen meisjes

Dit is het turnpakje voor het recreatie meisje turnen. Het turnpakje kan tijdens de lessen maar ook bij onderlinge wedstrijden gedragen worden.

Turnpak Erima Murcia met bies

€ 35,10 voor alle maten

sportemotion

MURCIABIESML

Hotpant

Eigen merk turnbroekje in glad velours, donkerblauw

€ 15,95 voor alle maten

sportemotion

HOTPANT DBLAU

Turnen meisjes selectie- en wedstrijdgroepen

Voor de selectie- en wedstrijd turnster is dit het wedstrijdpakje. Het pakje is verplicht tijdens wedstrijden. In de trainingen is de keuze van het turnpakje vrij.

Turnpak Erima Murcia turq

€ 67,50 voor alle maten

sportemotion

MURCIA TURQ

Recreatie turnen jongens

Voor de jongens recreatie is er een hemd met bijpassende short. Deze kunnen tijdens de lessen maar ook bij (onderlinge) wedstrijden gedragen worden.

prijs hemd: € 19,80

prijs short: € 17,10

sportemotion

PAOLO%20DBLAUW

Turnen jongens/heren

Pak heren selectie

Prijs pak: € 49,-

Prijs short: € 19,-

herenpak

 

 

 

 

 

 

 

 

Haarwokkel turquoise SS

Merk: Turnstar

prijs per stuk € 3,60

sportemotion

TURQ

Capri tight donkerblauw velours let op broek heeft andere kleur dan op foto

€ 26,10

Merk: Ervy

CAPRI DBLAUW

 

 

 

 

 

 

Capri tight turquoise glitter

Kleur anders als op de foto!! Knalblauw glittermateriaal

€ 35,10

Merk: Ervy

CAPRI DBLAUW

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainingskleding

Het trainingspak van de vereniging is door Erima uit de collectie genomen. Op dit moment wordt er achter de schermen had gewerkt aan een duurzame vervangende oplossing.

Tassen club line 5

Inclusief GV Pro Patria logo
Afmetingen (l x b x h) 49 x 23 x 25 cm

sportemotion

[/ap_column]

723572 PP-p


[/ap_column_wrap]