Marylinn Hendriks kampioen van Zuid-Holland

Marylinn Hendriks kampioen van Zuid-Holland

Afgelopen zaterdag, 16 januari 2016 vonden de districtskampioenschappen turnen van Zuid-Holland plaats voor de ere-, eerste en tweede divisie. De wedstrijd geldt tevens als opstapje naar de landelijke competitie. De wedstrijd werd gehouden in Turnhal SportXperience (Turnace) in Amsterdam.

Een groot deel van de turnsters van de A-lijn turnden mee aan deze eerste bondswedstrijd van het seizoen. De turnsters komen uit op het hoogste niveau (N1). Alle turnsters hebben strakke oefeningen uitgevoerd en laten zien dat ze op weg zijn naar de landelijke wedstrijden. Met de behaalde resultaten hebben alle turnsters zich geplaatst voor de kwartfinales, maar komen nog wel uit op de 1/8 finales.   

In de leeftijdscategorie pupil 1 wist Marylinn Hendriks de concurrentie achter zich te laten en werd eerste, waarmee ze zich districtskampioen van Zuid-Holland mag noemen. De bronzen medaille was voor Casey-Jane Meuleman. Wij zijn erg trots op de resultaten van alle meiden die deelgenomen hebben!