Goud voor Marrylinn in Amsterdam

Goud voor Marrylinn in Amsterdam

Op zaterdag 13 en zondag 14 februari 2016 turnden de N1 turnsters van de A-lijn in het Topsportcentrum Ookmeer in Amsterdam de 1/8 finale van het NK .

Op zaterdag mocht Joya in de leeftijdscategorie pupil2 het spits afbijten en als eerste aan haar wedstrijd beginnen. Zij heeft nette, strakke oefeningen laten zien en persoonlijke doelen behaald. Lisa turnde in dezelfde leeftijdscategorie door een blessure aan haar pols haar wedstrijd aangepast. Zij heeft veel vooruitgang laten zien in de afgelopen tijd op het gebied van strak werken, waar we erg trots op zijn. Megan heeft wegens haar deelname aan het OJTS-traject dispensatie gekregen voor deze wedstrijd en zal daarom instromen vanaf de 1/4 finale.

Op zondag begonnen Jocelyn, Marrylinn en Casey-Jane (pupil 1) in de eerste wedstrijdronde aan hun oefeningen. Ook zij hebben alle drie goede stappen gezet en tijdens de wedstrijd nieuwe elementen laten zien, danwel “oude” elementen vertoond met nog meer netheid en amplitude. Zoe kon helaas niet deelnemen aan deze wedstrijd. Door ziekte had zij geen goede wedstrijdvoorbereiding kunnen doen. Tot slot is het Marrylinn gelukt in haar wedstrijd een gouden medaille te winnen, gefeliciteerd!