Kimberly verlaat vol trots The Island

Kimberly verlaat vol trots The Island

1300803762.-2ffb32a91399f271b301b4d9c0c787f4Donderdag 21 januari startte het vernieuwende Net5-programma The Island.  Een groep van 15 deelnemers gingen een ultieme survivaluitdaging aan. Onder hen ProPatriaan Kimberley van der Zalm. Het bleek een kwestie van leven of dood; overleven in zijn puurste vorm. De deelnemers van The Island werden compleet geïsoleerd op een tropisch eiland gedropt waar ze een maand lang moesten zien te overleven met enkel en alleen wat de natuur hen te bieden had.

Na de barre expeditie heeft Kimberley afgelopen donderdag het eiland verlaten. Ze kon de ontberingen niet langer aan. Ondanks dat ze de groep heeft verlaten is ze erg trots op haar prestatie en ook de andere deelnemers zagen haar met pijn in het hart vertrekken. Ze mag trots zijn op alle ontberingen die ze zich heeft doorstaan. Voor Kimberley was het één van de mooiste ervaringen uit haar leven waarbij ze  vrienden voor altijd heeft gemaakt. Kijk hier voor de terugblik.