Kaartverkoop ProPatriade gestart

Kaartverkoop ProPatriade gestart

Het is zover,  u kunt uw kaarten bestellen voor de ProPatriade van zaterdag 23 april 2016!!

Er is gekozen om via het ledenportal kaarten te verkopen om alle leden de gelegenheid te geven een voorstelling van zijn of haar kind of familielid bij te wonen. De kaarten voor de voorstellingen zijn alleen via de webshop binnen het ledenportal online te bestellen.

Hoe bestel ik kaarten?

Ieder lid van de vereniging kan inloggen op zijn of haar account via www.leden.europewebcompany.com U kunt hier inloggen met het e-mailadres zoals dit bij Pro Patria bekend is. Heeft u nog geen account?  dan kunt u online een account aanmaken met het e-mailadres dat bekent is bij Pro Patria. Klik hiervoor op “ik ben nieuw/account aanmaken”.U krijgt op het e-mailadres een wachtwoord toegezonden. Met dit wachtwoord kunt u vervolgens inloggen.

Wanneer u bent ingelogd kiest u in het menu voor webshop. Er verschijnt een nieuw scherm waar u de mogelijkheid krijgt te kiezen voor één van de drie voorstellingen.

U kunt nu per voorstelling kaarten bestellen.   Nadat u uw keuze heeft gemaakt klikt u op bestellen en wordt uw bestelling geplaatst. De betaling geschiedt via IDEAL. Door op ‘verder naar IDEAL’ te klikken kunt u de kaarten afrekenen. (De prijs van de kaarten is exclusief de transactiekosten)

Na uw bestelling ontvangt u binnen 24 uur via d e-mail een E-Ticket met barcode (in PDF). U dient deze uit te printen. Dit is uw toegangsbewijs voor de ProPatriade. e-mail niet ontvangen? Kijk dan even tussen uw spam mail.

Let op! De scanner werkt NIET op een telefoon of Ipad, u dient de barcode dus uitgeprint mee te nemen!!! De streepjescode kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Eventueel kunnen toegangskaarten aan de kassa van de sporthal worden gekocht in het geval er nog kaarten beschikbaar zijn. GV Pro Patria Zoetermeer geeft geen restitutie van gekochte of zoekgeraakte kaarten.