Twee teams geplaatst voor NK Trampolinespringen voor teams

Twee teams geplaatst voor NK Trampolinespringen voor teams

De plaatsingswedstrijden voor het NK teams zijn afgerond.
Op 5 oktober en 9 november vonden plaatsingswedstrijden voor de 3e en 4e divisie plaats in de regio mid-west. Eén team van Pro Patria dat uitkomt in de 3e divisie, bestaande uit Nyne Quentin, Britt Christiaans, Valery Nobel en Collin Remis, heeft zich als vierde geplaatst.

OP 28 september en 16 november vonden plaatsingswedstrijden voor de 1e en 2e divisie plaats in regio zuid. Ook hier heeft één team zich geplaatst in de 1e divisie. Ashley Kuijper, Amber Klooswijk, Bjorn Christiaans, Felicia van der Schoot en Richard van Overbeeke hebben zich als eerste geplaatst.

Op 18 januari 2020 wordt het NK Teams gehouden. Veel succes!