32 nieuwe junior assistenten!

32 nieuwe junior assistenten!

Op zaterdag 14 december was de laatste cursusmiddag van de junior assistentcursus en kregen de assistenten na afloop het felbegeerde KNGU junior assistent diploma uitgereikt. Alle 32 cursisten zijn geslaagd en Pro Patria, CGV en Circus Nevermind hebben nu 32 nieuwe gediplomeerde assistenten. Onder deskundige leiding van Charlotte Montenegro, Marianne Gosselink en Martie Rozevink hebben de cursisten de afgelopen weken hard gewerkt om het felbegeerde KNGU diploma te ontvangen. De cursus is bedoeld voor alle assistenten vanaf 10 jaar om de basisprincipes van het vangen en begeleiden te leren. In vijf cursusmiddagen worden gezamenlijk opdrachten uitgevoerd en daarnaast moeten de assistenten in hun stageles een aantal stageopdrachten doen.

We feliciteren alle deelnemers met het behalen van hun diploma en wensen ze veel veilige lesuren in de lessen.