Medailles tijdens eerste kwalificatiewedstrijd turnen

Medailles tijdens eerste kwalificatiewedstrijd turnen

Op zaterdag 27- en zondag 28 november stond de eerste kwalificatiewedstrijd voor de pupillen niveau 2 en 3 op het programma. Nieuwe turnpakjes, nieuwe oefeningen, nieuwe vloermuziekjes en vele nieuwe elementen werden dit weekend door de turnsters laten zien.

Op zaterdag mochten de pupillen niveau 2 aantreden in het Topsportcentrum Rotterdam. Beide teams waren enorm gemotiveerd en hebben deze wedstrijd stuk voor stuk laten zien wat ze konden. Het team bestaande uit Jolé, Salma, Maria, Tessa en Sadie ging uiteindelijk met het brons naar huis. Het team bestaande uit Alhena, Naomi, Jikke, Pien en Siya gingen naar huis met het zilver. Oana was mee om haar teamgenoten aan te moedigen!

Op zondag mochten de pupillen niveau 3 aantreden. Beide teams wederom enorm gemotiveerd en hebben laten zien waar ze de afgelopen weken aan hebben gewerkt. Zowel team 1, bestaande uit Eva, Melody, Flo, Angelica, Merle en Grada, en team 2, bestaande uit Fenna, Mette, Emma, Wenqi en Prisha, behaalde het brons.

Een geslaagde wedstrijd waarbij alle teams, uit verschillende wedstrijdgroepen, elkaar aangemoedigd hebben, genoten hebben van weer een wedstrijd en alle verbeterpunten meenemen naar de hopelijk een tweede kwalificatie in februari!