Drie weekenden op rij trampolinewedstrijden

Drie weekenden op rij trampolinewedstrijden

Op 1 oktober trapte 1e en eredivisie trampoline af met de eerste plaatsingswedstrijd in Oss. Pro Patria trad aan met drie teams, waarvan er twee het podium haalde. In de 1e divisie A groep haalde Hayley, Denise, Ashley en Skye een mooie 2e plaats. Ook een 2e plaats was er in de 1e divise B groep voor Elin, Rosanna, Fiënna en Kyara. Belangrijker was misschien wel dat een aantal springers hun limiet sprongen om ook volgend jaar in de 1e divisie uit te komen.

Plaatsingswedstrijd 2e en 3e divisie

Een week later was Oss weer de gastheer voor een plaatsingswedstrijd. Er is gekozen om de regio midden en zuid samen te voegen. In de 2e divisie kwam één team van Pro Patria uit, maar in de 3e divisie kwamen maar liefst 7 teams van Pro Patria uit. Twee teams in de derde divisie haalde het podium: brons voor Eleonora, Zoë, Zoë en Sophie en goud voor Xiunan, Bente, Marwa en Zahra.

Plaatsingswedstrijd in Zoetermeer

Wee een week later werd de tweede plaatsingswedstrijd in Zoetermeer gehouden. Weer een zilveren medaille voor het team uit de 1e divisie A, maar ook deze dag was weer belangrijk voor springers die de minimale score moeten halen om uit te blijven komen in de 1e divisie.

Op 12 november heeft de 2e en 3e divisie de tweede plaatsingswedstrijd. Ook deze wordt weer in Gymworld gehouden. Op 10 december wordt het NK Teams in Alkmaar gehouden.

Uitslagen