130 kinderen doen mee met Diploma Turnen

130 kinderen doen mee met Diploma Turnen

Zoetermeer – Op zaterdag 7 oktober organiseerde Caitlin Bonte met hulp van Eline van Stappershoef en Yvette Korzeniewski het Diploma Turnen voor onze breedtesportleden.

Het Diploma Turnen sluit aan op de methodische leerlijn van het Kleuren Turnen en dit event biedt alle kinderen de gelegenheid om te laten zien wat zij in de trainingen hebben geoefend en hebben geleerd. Het was voor de sporters een hele leuke en zeer geslaagde dag.

Iedere ronde werd afgesloten met een feestelijke diploma- en prijsuitreiking voor alle deelnemers. Er deden zo’n 130 kinderen mee en zij waren verdeeld over 3 rondes.

Tijdens de dag zelf waren er iedere ronde juryleden en groepsbegeleiders aanwezig. Dit waren allemaal coaches en assistenten van de breedtesport of turnsters van de wedstrijdsport. Daarnaast waren er hulpouders voor onder andere achter de teltafel. Heel fijn dat zij zich ook allen enorm hebben ingezet voor onze sporters om er een feestje van te maken.

Pro Patria kan terugblikken op een onwijs leuke clubdag met veel trotse kinderen, enthousiaste coaches en behulpzame vrijwilligers.